SUGO CON BASILICO
Rajčata s bazalkou, dvě jednoduché ingredience, 100% italské, odborně ochucené a odborně vařené pro Vás. Sugo je hotová zeleninová omáčka bez přidaných...
SUGO CON CARCIOFI
Artyčoky a rajčata, dvě jednoduché ingredience, 100% italské, odborně ochucené a odborně vařené pro Vás. Sugo je hotová zeleninová omáčka bez přidaných...
SUGO CON AGLIO E PEPERONCIO
Rajčata s česnekem a chilli, tři jednoduché ingredience, 100% italské, odborně ochucené a odborně vařené pro Vás. Sugo je hotová zeleninová omáčka...
PATE DI CARCIOFI
Paštika z artyčoků je vyrobená z nejjemnějších a nejlepších srdíček artyčoků z přímé zemědělské produkce Mastrototaro. Má intenzivní neodolatelnou vůní,...
PATE DI OLIVE NERE
Paštika z černých oliv. Tyto olivy pochází z vlastní produkce Mastrototaro z oblasti Bisceglie v Apulii. Jsou zpracované do exkluzivní paštiky...
BRUSCHETTA DI POMODORINO
Směs na topinky z cherry rajčat. Vynikající krém získaný z vybraných cherry rajčat s přídavkem špetky cibule, bazalky, petrželky a feferonky, vše...
CONSERVA DI DIAVOLICCHI
Tato pikantní zeleninová paštika je typický produkt města Bisceglie připomínající staré zemědělské tradice. Zemědělci jedli paštiku ke snídani,...
PATE DI OLIVE NERE
Paštika z černých oliv. Tyto olivy pochází z vlastní produkce Mastrototaro z oblasti Bisceglie v Apulii. Jsou zpracované do exkluzivní paštiky...
PATE DI POMODORI SECCHI
Paštika ze sušených rajčat je vynikající pochoutka z kolekce Mastrototaro Food. Intenzivní a výrazná chuť získaná z nejlepších rajčat z rodinné zahrady...
OLIVE LECCINE
Tyto olivy se tradičně pěstují v oblasti Salento. Po sklizni jsou deamarizovány (zbaveny hořkosti) přirozeným procesem fermentace ve vodě se solí po dobu několika...
Melanzane a Filetti in olio d´oliva
Lilek v olivovém oleji. Lilek je jednou z nejchutnějších a nejpoužívanějších zelenin apulijské kuchyně, a to jak pro přípravu prvních chodů,...