MASTROTOTARO
PATE DI CARCIOFI
Paštika z artyčoků je vyrobená z nejjemnějších a nejlepších srdíček artyčoků z přímé zemědělské produkce Mastrototaro. Má intenzivní neodolatelnou vůní,...
Kód: PACA106
PATE DI OLIVE NERE
Paštika z černých oliv. Tyto olivy pochází z vlastní produkce Mastrototaro z oblasti Bisceglie v Apulii. Jsou zpracované do exkluzivní paštiky...
Kód: PAOL106
BRUSCHETTA DI POMODORINO
Směs na topinky z cherry rajčat. Vynikající krém získaný z vybraných cherry rajčat s přídavkem špetky cibule, bazalky, petrželky a feferonky, vše...
Kód: BRPOMD
PATE DI CARCIOFI
Paštika z artyčoků je vyrobená z nejjemnějších a nejlepších srdíček artyčoků z přímé zemědělské produkce Mastrototaro. Má intenzivní neodolatelnou vůní,...
Kód: PATCAR228
PATE DI OLIVE NERE
Paštika z černých oliv. Tyto olivy pochází z vlastní produkce Mastrototaro z oblasti Bisceglie v Apulii. Jsou zpracované do exkluzivní paštiky...
Kód: P09
PATE DI POMODORI SECCHI
Paštika ze sušených rajčat je vynikající pochoutka z kolekce Mastrototaro Food. Intenzivní a výrazná chuť získaná z nejlepších rajčat z rodinné zahrady...
Kód: PATPPS212
BRUSCHETTA CON CARCIOFI E POMODORI SECCHI
Směs na topinky z artyčoků je vyrobená z nejlepších srdíček artyčoků z přímé zemědělské produkce Mastrototaro. Má intenzivní...
Kód: BRCAR212
LAMPASCIONI ALLA BARESE
Lampascioni na bareský způsob, delikátní hlízy divokých hycintů vyrostlé v oblasti Alta Murga jsou tradiční apulijská specialita. Jsou bohaté na...
Kód: LAMP212
LAMPASCIONI ALLA CONTADINA
Lampascioni po selsku, delikátní hlízy divokých hycintů jsou tradiční apulijská specialita. Jsou bohaté na minerální soli, jsou nízkokalorické, čistí...
Kód: A15
LAMPASCIONI ARROSTITI ALLA MURGIANA
Lampascioni jsou cibule divokých střapcových hyacintů.(Modřenec chocholatý ) Společně s Cime di rapa ( puky ...
Kód: LAMPGR410
Stránka 1 z 1 -
10 položek celkem